Erbjudande

Jag är återförsäljare av Webinarjam och mitt mervärde för dig är att jag erbjuder stöd och gratis coachning inom verktyget Webinarjam samt nyttjandet av webinar som en strategisk kommunikationskanal.

Mitt erbjudande är inom följande områden:

 

 KOMMA IGÅNG GARANTI

– Tillsammans registrerar vi ditt konto samt konfigurerar ditt första webinar. Denna blir din mall som du enkelt kan utgå ifrån, när du gör ditt nästa webinar.

 TEKNISKT STÖD

– Via ”frågor och svar” webinar hjälper jag till med eventuella frågor kring teknisk utrustning, funktioner i webinarjam, integrationer med andra verktyg osv. Allt för att du ska kunna fokusera på att skapa ett så framgångsrikt webinar  som möjligt. 

 TALARFORUM

– Sharing is caring. Detta är ett forum endast för talare. Där ger vi varandra tips och förslag på funktioner som fungerat bra eller mindre bra. Här uppnår vi en win-win med varandra.

 OMVÄRLDSBEVAKNING

– Du ska inte behöva lägga tid på att följa vilka funktioner som kontinuerligt tillkommer. Eftersom jag som återförsäljare har tillgång till mer information så kommer jag dela den med er så ni kan fokusera er tid på innehållet i era webinar,  istället för på verktyget.  

 ASSISTANS

– Mot ersättning kan jag medverka på ditt webinar och hjälpa till med frågor, visa presentation, helt enkelt assistera dig från start till mål . Det kallas för med-presentatör och är en funktion i Webinarjam.

Ovanstående möjligheter gäller de som beställer Webinarjam abonnemang via mig vilket kan göras via nedanstående länk